torsdag 15 mars 2007

Vägning 8

Hmmmm

Den här veckan visade vågen -1,8 kilo... Jag fattar inte riktigt. Det känns inte alls så. Blir nästan rädd. Totalt har jag alltså gått ner 10,7 kilo på 8 veckor. Det är helt sjukt!

Min målvikt har jag bestämt ska vara 65-64 kilo och nu är det ju hux flux bara 7,4 kilo kvar dit. Om jag i snitt går ner 500 gram i veckan framöver innebär det att jag når min målvikt 28e juni. Härligt!

Och i morgon är det dags för ett nytt pass på Friskis!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gumman! Tjohosasa! Bra jobbat... tänk sà lite mat vet ibland, eller hur? Trevliga överraskningar blir det dà... puss

Mia

Anonym sa...

Du är ju helt otrolig. Jag är så jäkla imponerad av dig. Du jobbat arslet av dig och ändå har du lyckats hålla din diet. Det är ju tidskrävande att hålla koll på alla poäng, se till att handla så att det alltid finns rätt mat hemma osv. Fattar inte hur du gör det. Jag tränade och åt rätt bra hela hösten men ändå tog det flera månader för mig att gå ner mina 5 överskottskilon. Det ska bli så himla spännande att se hur du ser ut nu. Måste du börja köpa nya kläder och sånt? Blir du piggare? Puss puss.

Anonym sa...

Tack snälla ni

Marianne
Jag tror att det är tack vare att jag har jobb som jag kan hålla på så här, annars hade jag gått hemma och ömkat mig och ätit kladdkaka hela dagarna. Jag har kvar en del kläder sedan "förr" och när mamma var här sydde hon in två par byxor åt mig. Men snart är det nog dags att köpa lite nytt.

Anonym sa...

Vad ROLIGT !! Härligt att det får gå bra för dig. Kommer inte att känna igen dig ju:-)
Bra jobbat tjejen!!

Kram

Anonym sa...

*Stolt*

!-- START Susnet REGISTRERINGSKOD -->