fredag 4 maj 2007

Vägning 14

Förlåt, glömde att skriva efter gårdagens vägning.

Det har gått bra veckan som arit. Jag har gått ner 1,1 kilo vilket ger 16,3 kilo totalt och om 7,9 kilo är jag på min målvikt!!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiskt! Säger bara det!

skoggie sa...

helt otroligt! du är såå duktig..

skoggie sa...

måste säga att det är ett av mina nöjen just nu att följa din viktnedgång..*s*.. lite knäppt, men det är så spännande..=)

Anonym sa...

Jag tycker som Skoggie. Det är jättespännande. Och blir hela tiden förvånad. Jag trodde att det skulle bli svårare och börja stanna av nu. Men 1,1kg!!! Det är helt otroligt. Allrså 16kg är skitmycket ju. Jag vill titta på dig. Och PETA på dig! Måste du köpa nya kläder nu?

Själv håller jag på att gå upp i vikt igen... jag har lagt av med träningen ett låååångt tag för den här jäkla förkylningen. Men nu kan man cykla igen så det gör jag. Och jag längtar till mina gym-maskiner igen.

Anonym sa...

Det är inte klokt vilket flyt du har... dock med mkt kämpande inblandat i det! Heja heja heja. När jag ser dig nästa gàng kommer du säkert att ha nàtt ditt màl!

Mia

miyala sa...

Hur känns det förresten... tycker du att det syns nu? Snart ligger vi pà samma vikt. Jag väger typ 64 kg nu:=)

Mia...

Upprycket sa...

Lusegris: Tack!

Skoggie:Tack du också och jag tycker också att det är rätt spännande :-)

Marianne: Jag har börjat köpa lite nya kläder men jag ska försöka att sy in byxor och kanske någon sjorta som jag tycker om. Visst är det irriterande med förkylningar. Jag har varit lite smårosslig sedan i påskas men nu kanske det är på bättringsvägen. Hoppas att det ordnar sig för dig.

Mia: Förhoppningsvil har jag nått mitt mål till slutet av augusti. Då räknar jag med att gå ner 500 gram i veckan framöver. Nu tycker jag att det syns att jag har gått ner i vikt och det är verkligen roligt att se resultatet :-)

!-- START Susnet REGISTRERINGSKOD -->